Låsa upp avbrutet prov

Senast uppdaterat: Jan 26, 2018 01:21PM CET
Det kan av olika anledningar hända att en elev loggas ut under pågående prov, till exempel om eleven stänger webbläsaren eller nätverksanslutningen avbryts. Om detta sker måste läraren låsa upp provet på nytt innan eleven åter kan logga in. Detta görs genom att gå in på Administrera prov Dagens prov i Lärarmodulen.

I listan över dagens prov visas under Status med en låssymbol på att provet är låst. Du kan låsa upp provet för eleven igen genom att markera eleven och klicka Lås upp.
Eleven kommer då att kunna logga in igen med samma PIN-kod och fortsätta provet där det avbrutits.