Elevprofiler

Senast uppdaterat: Jan 26, 2018 01:22PM CET
Elevprofiler

När en elev har genomfört ett prov i Kartläggaren kan läraren grafiskt se en elev eller en grupp elevers resultat som en elevprofil i "Elevprofiler".

1.Välj först ämne, årskurs och klass.
2. Markera därefter den eller de elever du vill se elevprofil för.
3. Välj  "Alla elever medelvärde" eller "Varje elev separat"
4.
Välj "Förtest", "Eftertest" eller "Förtest och eftertest" (för att se resultat för både förtest och eftertest i samma profil).

5. Om en elev har genomfört prov även tidigare år kan du jämföra resultaten genom att välja ett tidigare läsår uppe till höger. Det är bara möjligt att välja ett tidig läsår i taget.
Du kan även välja att visa gräns för norm och om vertikal eller lodrät profil ska visas.

6.Genom att klicka på "Visa detaljer" visas resultatet för varje delprov som stapel i språkproven.