Använd Enter-tangenten för att komma vidare på matematikproven

Senast uppdaterat: Jan 26, 2018 01:16PM CET
Matematikproven innehåller många uppgifter där eleven ska skriva in svaret i ett fält. Det enda sättet att komma vidare är att trycka på Enter efter att svaret skrivits in. Om eleven klickar med musen på ett annat ställe i webbläsarfönstret avmarkeras skrivfältet. Då måste eleven klicka i skrivfältet igen och därefter trycka på Enter för att komma vidare.

Det är alltid möjligt att se vilket fält som kan klickas, eftersom det är det enda fältet som inte har grå bakgrund.