Registrera användare med fil

Senast uppdaterat: Sep 13, 2016 05:57PM CEST
Registrera användare för första gången
1) Klicka på Exportera för att ladda ned en fil i rätt format på din dator

2) Lägg till nödvändig information för de användare som skall registreras i fälten:
  • Användare: ELEV eller LÄRARE
  • Lösenord: Skriv ett lösenord som sedan kan ändras av användaren (vi rekommenderar mystudyweb),
  • Årskurs: Endast för elev och giltiga värden är (4, 5, 6, 7, 8, 9, 1 Gy, 2 Gy och 3 Gy)
  • Licens MSW (mystudyweb) / Licens KL (Kartläggaren): Markera de produkter användaren skall ha tillgång till med Y.
  • Klass: Anges endast för elev.
  • Åtgärd: Ange ADD för de användare som ska registreras.

3) Spara filen lokalt på din dator som en Excelfil
4) Klicka på knappen Välj fil och markera filen. Klicka sedan på Importera
5) Meddela användarna lösenordet (gäller ej elever som endast skall använda Kartläggaren).