Uppdatera och radera användare med fil

Senast uppdaterat: Sep 20, 2016 01:34PM CEST
Uppdatera och radera användare med fil
1) Klicka på Exportera för att ladda ned fil med aktuella användare till din dator

2) Ta bort och lägg till användare genom att ange kommando DELETE eller ADD under Åtgärd
3) Uppdatera information för de användare du vill behålla och ange kommando UPDATE under Åtgärd för dessa användare. OBS! Det är inte möjligt att ändra E-post med fil.

4) Spara filen lokalt på din dator som en Excelfíl
5) Klicka på knappen Välj fil och markera filen. Klicka sedan på Importera
5) Meddela lösenordet för nya användare eller användare du har uppdaterat lösenordet för (gäller ej elever som endast skall använda Kartläggaren).