Uppdatera lösenord

Senast uppdaterat: Aug 11, 2017 11:00AM CEST
Alla användare använder samma lösenord för både Kartläggaren och mystudyweb och lösenord återställs på mystudyweb även för Kartläggaren.

Glömt lösenord?

Klicka på länken för "Glömt lösenord" vid inloggning på mystudyweb. Detta kommer att återställa ditt lösenord. Ett mejl kommer att skickas till dig med ditt nya lösenord och fungerar direkt på mystudyweb och efter c a 20 minuter på Kartläggaren.

Ändra lösenord?
Klicka på länken för "Ändra lösenord" vid inloggning på mystudyweb. Fyll i e-post, gammalt lösenord och välj nytt lösenord. Ett mejl kommer att skickas till dig med ditt nya lösenord och fungerar direkt på mystudyweb och efter c a 20 minuter på Kartläggaren.

Som inloggad användare på mystudyweb kan du även ändra ditt lösenord i "Min profil". Fyll gammalt lösenord och välj nytt lösenord. Ett mejl kommer att skickas till dig med ditt nya lösenord och fungerar direkt på mystudyweb och efter c a 20 minuter på Kartläggaren.