Export av individuella arbetsplaner (IAP)

Senast uppdaterat: Jan 26, 2018 01:24PM CET
Det är möjligt att exportera en elevs Individuella arbetsplan (IAP) direkt till mystudyweb. När eleven sedan loggar in på mystudyweb kan eleven se vilka lektioner och övningar som finns med i elevens IAP i Kartläggaren. Alla IAPer ifrån tidigare läsår raderas automatiskt 1 augusti varje år.

1. Välj  Ämne/Årskurs/Klass
  2. Välj "Arbetsplaner (IAP)" menyn
  3. Markera elev (för export av enskild elevs IAP) eller markera hela klassen (för export av en hel klass IAPer)
  4. Välj "Exportera IAP " för att exportera IAP
  5. IAP är nu tillgänglig för eleven i mystudyweb under fliken "Min IAP"