Radera enstaka delprov

Senast uppdaterat: Dec 18, 2017 05:54PM CET
Efter att ett prov har genomförts är det möjligt att radera ett enskilt delprov eller hela provet om du tycker att eleven bör göra om det. Detta bör endast göras i undantagsfall.

OBS! Denna åtgärd är permanent och det går INTE att ångra ett raderat prov/delprov.

Så här raderas enstaka delprov:
1. Välj ämne/årskurs/klass
2. Klicka på "Detaljer" under Alternativ vid elevens namn
3. Klicka "Edit" och markera sedan de delprov som  du vill radera
4. Klicka "Save"

5. Provet markeras sedan som "Avbrutet" och kan administreras på vanligt sätt under Administrera prov menyn.