Registrera användare - enkel

Senast uppdaterat: Mar 22, 2018 11:02AM CET
Enklaste sättet att registrera elever är att "klistra in" användarna i mystudyweb.
Så här gör du:
1.  Klicka på Fil för registrering för att ladda ned en fil i rätt format på din dator.

2. Lägg till nödvändig information för de användare som skall registreras i fälten:
  • Användare: ELEV eller LÄRARE
  • Lösenord: Skriv ett lösenord som sedan kan ändras av användaren. Minst 8 tecken. OBS! Inget automatiskt lösenord skickas ut.
  • Årskurs: Endast för elev och giltiga värden är (4, 5, 6, 7, 8, 9, 1 Gy, 2 Gy och 3 Gy)
  • Licens MSW (mystudyweb) / Licens KL (Kartläggaren): Markera de produkter användaren skall ha tillgång till med Y.
  • Klass: Anges endast för elev.
OBS! Kolumnen Åtgärd ska ej vara med vid enkel registrering.

3. Kopiera informationen i de aktuella cellerna, samt rubrikraden i filen.

4. Klistra in användarna i den vita rutan och klicka på Importera.